Domov      Kontakt      Kako do nas      Kazalo                                                                                                                                                        Kako ćete nas naći      How to Find Us

Iskanje

Logo-GoodyearSavaTires
1
 
O-podjetju 
Goodyear Dunlop Sava Tires je eden vodilnih proizvajalcev pnevmatik v jugovzhodni Evropi z 90 leti izkušenj v gumarski industriji, od leta 2004 v stoodstotni lasti Goodyeara. Proizvajamo in tržimo visoko zmogljive pnevmatike za osebna, poltovorna in tovorna vozila, pnevmatike za industrijske in gradbene stroje, motopnevmatike in avtozračnice blagovnih znamk Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda in Debica.
skrb-za-sodelavce 
V Goodyear Dunlop Savi Tires zaposlujemo okoli 1.400 sodelavcev, ki so ključ do uspeha naše družbe. Cilj je znan: želimo biti najboljši pri vsem, kar počnemo. Razumemo, da bomo to dosegli le s privabljanjem, razvijanjem, motiviranjem in ohranjanjem najboljših sodelavcev, ki bodo pri svojem delu izhajali iz znanja, izkušenj in strokovnosti.
Aktualno
 

Slovenci naklonjeni avtonomnim vozilom

29.11.2017

Sveža raziskava je pokazala, da bi se dobra tretjina Slovencev med vožnjo z avtonomnim vozilom počutila prijetno, kar je nad evropskim povprečjem. Dodatno je večina prepričana, da so avtonomna vozila bolj varna od vozil z vozniki.

preberi več...

Ekipa De Rooy zmagala na reliju OiLibya

07.11.2017

Ekipa De Rooy je z Goodyearovimi tovornimi pnevmatikami na maroškem reliju OiLibya osvojila prvo, drugo in tretje mesto v razredu tovornjakov.

preberi več...

Vse, kar morate vedeti o sistemu za nadzor tlaka v pnevmatikah

24.10.2017

Vzdrževanje ustreznega tlaka v pnevmatikah je pomembno tako z varnostnega kot s stroškovnega vidika vožnje, pri tem pa je lahko voznikom v pomoč sistem TPMS.

preberi več...

29.11.2017 - Slovenci nadpovprečno naklonjeni avtonomnim vozilom   Preberi več


07.11.2017 - Kulinarična delavnica slovenske kuhinje   Preberi več


07.11.2017 - Ekipa De Rooy z Goodyearovimi tovornimi pnevmatikami zmagala na reliju OiLibya   Preberi več

rss