Domov      Kontakt      Kako do nas      Kazalo                                                                                                                                                        Kako ćete nas naći      How to Find Us

Iskanje

Logo-GoodyearSavaTires
1
 
O-podjetju 
Goodyear Dunlop Sava Tires je eden vodilnih proizvajalcev pnevmatik v jugovzhodni Evropi z 90 leti izkušenj v gumarski industriji, od leta 2004 v stoodstotni lasti Goodyeara. Proizvajamo in tržimo visoko zmogljive pnevmatike za osebna, poltovorna in tovorna vozila, pnevmatike za industrijske in gradbene stroje, motopnevmatike in avtozračnice blagovnih znamk Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda in Debica.
skrb-za-sodelavce 
V Goodyear Dunlop Savi Tires zaposlujemo okoli 1.400 sodelavcev, ki so ključ do uspeha naše družbe. Cilj je znan: želimo biti najboljši pri vsem, kar počnemo. Razumemo, da bomo to dosegli le s privabljanjem, razvijanjem, motiviranjem in ohranjanjem najboljših sodelavcev, ki bodo pri svojem delu izhajali iz znanja, izkušenj in strokovnosti.
Aktualno
 

Goodyear razvil posebno pnevmatiko za električna vozila

14.03.2018

V Goodyearu so za električna vozila izdelali prototipno pnevmatiko EfficientGrip Performance, opremljeno s tehnologijo Electric Drive.

preberi več...

Goodyear razvil konceptno pnevmatiko Oxygene

12.03.2018

Z novo konceptno pnevmatiko Oxygene je Goodyear predvidel rešitev – vožnja z njo bi izboljšala kakovost zraka.

preberi več...

14.03.2018 - Goodyear razvil posebno pnevmatiko za električna vozila   Preberi več


13.03.2018 - Prosta delovna mesta: Tehnik vzdrževanja   Preberi več


13.03.2018 - Prosta delovna mesta: Operater v proizvodnji (m/ž)   Preberi več

rss