Domov      Kontakt      Kako do nas      Kazalo

Iskanje

 
Logo-GoodyearSavaTires
1
 

Pozor(!)ni za okolje


Partnerji v kampanji sodelujejo z namenom osveščanja javnosti o odgovornem ravnanju z okoljem. Z aktivnostmi se osredotočamo na osveščanje srednješolcev o pravilnem ravnanju z odpadki.  

 

Kampanja Pozor(!)ni za okolje se je uradno pričela 1. junija 2010, ko je na pobudo družbe Goodyear Dunlop Sava Tires 13 partnerskih organizacij z Gorenjske podpisalo zavezo o osveščanju mladih o pravilnem ravnanju z okoljem. Partnerji v kampanji so skupaj osnovali aktivnosti, ki so bile sprva osredotočene na pravilno ločeno zbiranje odpadkov. Ideja o kampanji je sicer vzniknila med sodelavci Goodyear Dunlop Sava Tires, saj je bila praksa pravilnega ločevanja odpadkov v podjetju že solidno urejena, doma pa so sodelavci svoje družinske člane le stežka pripravili do pravilnega ločevanja.

 

Podpisniki

 

Kampanja je prvi dve leti potekala le na Gorenjskem, v šolskem letu 2012/13 pa so se partnerstvu priključile tudi šole iz ostalih slovenskih regij, pridružilo pa se nam je tudi Ministrstvo za kmetijstvo in okolje Republike Slovenije. Danes v partnerstvu nastopa že 44 institucij, ki z različnimi aktivnostmi srednješolce osveščajo o pomenu pravilnega ravnanja z odpadki in varčevanja z naravnimi viri.

 

Foto 1-500

Aktivnosti v kampanji bo v šolskem letu 2013/14 snovalo kar 44 partnerjev.

 

Poleg družbe Goodyear Dunlop Sava Tires, ki je nosilec kampanje, s podpisom pisma o nameri o partnerstvu v Pozor(!)ni za okolje sodelujejo:

in srednje šole:

 

Spletno mesto kampanje Pozor(!)ni za okolje

 

Več o kampanji preberite na spletnem mestu kampanje na naslovu www.pozornizaokolje.si.

DOMOV  »

logotip_Pozorni_za_okolje

Spletno mesto kampanje

 

www.pozornizaokolje.si

 

facebook-logoFacebook

 

 

Spremljajte Pozor!ni za okolje na Facebooku

Osebna izkaznica

O kampanji Pozor(!)ni za okolje 2013/14 O kampanji Pozor(!)ni za okolje 2013/14
454,931 kb | pdf

Logotipi-Pozor(!)ni-za-okolje
DRUŽBENA ODGOVORNOST  »  Pozor(!)ni za okolje