Domov      Kontakt      Kako do nas      Kazalo                                                                                                                                                        Kako ćete nas naći      How to Find Us

Iskanje

 
Logo-GoodyearSavaTires
1
 

Goodyear Dunlop Sava Tires, podjetje korporacije Goodyear v Sloveniji

 

Goodyear Dunlop Sava Tires je eden vodilnih proizvajalcev pnevmatik v jugovzhodni Evropi z 90-imi leti izkušenj v gumarski industriji. Podjetje je od leta 2004 v stoodstotni lasti družbe Goodyear Dunlop Tires Europe B. V. in s tem del enega največjih proizvajalcev pnevmatik na svetu Goodyeara, ki skupaj zaposluje približno 69.000 sodelavcev, svoje proizvode pa izdeluje v 52 tovarnah v kar 22 državah po svetu.

 

Tovarna Goodyear Dunlop Sava Tires v Kranju je usmerjena v proizvodnjo visoko zmogljivih pnevmatik, proizvodno linijo pa sestavljajo potniške in poltovorne pnevmatike. Goodyear Dunlop Sava Tires spada med najbolj kompleksne Goodyearove tovarne v Evropi. Poleg fleksibilne proizvodnje se ponaša tudi z odličnimi rezultati na področju varstva pri delu, okoljevarstva in stalnih izboljšav. Danes je v podjetju Goodyear Dunlop Sava Tires zaposlenih približno 1400 sodelavcev; družba se redno uvršča na sezname največjih, najbolj uspešnih in najuglednješih slovenskih podjetij.

 

Goodyear Dunlop Sava Tires proizvaja in trži pnevmatike za osebna, poltovorna in tovorna vozila, pnevmatike za industrijske in gradbene stroje ter motopnevmatike. Prodajni splet sestavljajo pnevmatike petih blagovnih znamk: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda in Debica. Naše pnevmatike prinašajo varnost in udobje voznikom na cestah po vsem svetu, saj od 80 do 90 odstotkov pnevmatik prodamo v evropske in druge države prek prodajne mreže koncerna Goodyear. 

 

SaTi
 

 

Družba Goodyear Dunlop Sava Tires je bila od leta 2006 del organizacije Goodyear Dunlop Srednja in jugovzhodna Evropa (CSEE), ki je združevala 15 držav (Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna gora, Makedonija, Albanija, Kosovo, Ciper, Češka, Slovaška, Madžarska, Bolgarija, Romunija in Moldavija). Decembra 2013 je bila organizacija CSEE združena z Goodyearom za Poljsko in Ukrajino, v novo skupino grozdov Srednja Evropa (CE). Od decembra 2015 dalje Ciper ni več del organizacije Srednja Evropa.

 

zemljevid-Evropa-2016

 

DOMOV  »

kontaktKontakt

 

Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o.
 
Škofjeloška cesta 6
4000 Kranj
Slovenija

tel: 00386 (0)4 207 7000
faks: 00386 (0)4 207 7500

 

več ...

Predstavitvena brošura

 

 

 

Goodyear Dunlop Sava Tires Goodyear Dunlop Sava Tires
5506,411 kb | pdf | 06.02.2013 |

O PODJETJU  »  Predstavitev podjetja