Domov      Kontakt      Kako do nas      Kazalo                                                                                                                                                        Kako ćete nas naći      How to Find Us

Iskanje

 
Logo-GoodyearSavaTires
1
 

Avtorske pravice

 

 

© Avtorske pravice Goodyear Dunlop Sava Tires, Družba za proizvodnjo pnevmatik d.o.o.

 

Avtorske pravice so varovane.
 

Goodyead Dunlop Sava Tires, Družba za proizvodnjo pnevmatik d.o.o. (v nadaljevanju »Goodyead Dunlop Sava Tires«) vas pooblašča, da lahko razmnožujete dokumente, objavljene na spletnih straneh. Te dokumente lahko uporabite samo v nekomercialne namene in le v okviru vaše organizacije. Upoštevaje ta navodila mora vsaka kopija prej navedenih dokumentov vsebovati opozorila glede avtorskih in lastniških pravic, ki so navedene tu.

 

Vsak posamezni dokument, ki ga Goodyead Dunlop Sava Tires objavi na spletnih straneh, lahko vsebuje tudi druga lastniška obvestila ter informacije o avtorskih pravicah, ki so v zvezi s tem posameznim dokumentom.

 

Noben zapis v tem navodilu ne navaja, da lahko uporabnik upošteva to kot podeljevanje licence ali pravice po katerem koli patentu ali blagovni znamki Goodyead Dunlop Save Tires ali katerekoli tretje stranke oziroma avtorske pravice Goodyead Dunlop Save Tires.

 

Upoštevajte, da je vsak proizvod, postopek ali tehnologija v tem navodilu lahko predmet drugih intelektualnih avtorskih pravic, ki si jih pridržuje Goodyead Dunlop Sava Tires in niso predmet tega navodila.

 

To navodilo ne daje nobenega jamstva, izraženega ali impliciranega, vključno (vendar ne omejeno na) z impliciranimi prodajnimi jamstvi za posebne namene. Nekatere zakonodaje ne dovoljujejo izključitve impliciranih vsebovanih garancij, zato zgornja izključitev za vas lahko ne velja.

 

Goodyead Dunlop Sava Tires ne prevzema odgovornosti za uporabo ali razlago informacij, zajetih v tem navodilu. Za vaše odločitve na osnovi teh informacij ali podatkov ne odgovarjamo.

 

Katerakoli objava Goodyead Dunlop Save Tires lahko zajema tehnične nepravilnosti ali tiskarske napake. Občasno te objave spremenimo; spremembe bodo registrirane v novih objavah. Goodyead Dunlop Sava Tires lahko kadarkoli brez predhodne objave izboljša in/ali spremeni izdelke in/ali v programe, opisane v teh objavah.

 

Če se bo oglasil bralec, ki je prebral objavo, ki jo je objavila Goodyead Dunlop Sava Tires, s povratnimi informacijami kot npr. vprašanji, komentarji, predlogi in podobno, ki se bodo nanašale na vsebino katerega od dokumentov Goodyead Dunlop Save Tires, ne bodo veljale kot zaupne in Goodyead Dunlop Sava Tires ne bo imela nobene obveznosti do teh informacij, zato jih bo lahko ponatisnila, uporabila, razkrila in distribuirala drugim brez omejitev. Prav tako lahko Goodyead Dunlop Sava Tires prosto uporablja kakršnekoli zamisli, osnutke, know-how ali tehnike, ki jih te povratne informacije vsebujejo in sicer za kakršenkoli namen brez omejitev vključno z razvojem, proizvodnjo ali prodajo izdelkov.

DOMOV  »

kontaktKontakt

 

Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o.
 
Škofjeloška cesta 6
4000 Kranj
Slovenija

tel: 00386 (0)4 207 7000
faks: 00386 (0)4 207 7500

 

več ...

Predstavitvena brošura

 

 

 

Goodyear Dunlop Sava Tires Goodyear Dunlop Sava Tires
5506,411 kb | pdf | 06.02.2013 |

Pogoji uporabe