Domov      Kontakt      Kako do nas      Kazalo                                                                                                                                                        Kako ćete nas naći      How to Find Us

Iskanje

 
Logo-GoodyearSavaTires
1
 

Proizvodi in storitve

Pnevmatike, proizvedene v Goodyear Dunlop Savi Tires, ustrezajo strogim standardom kakovosti, ki vam zagotavljajo varno in udobno vožnjo. Ob tem nas pri vsakem proizvedenem proizvodu in izvedeni storitvi vodi tudi želja po zadovoljnih kupcih:

 

 

Proizvodnja in trženje pnevmatik

 

V Goodyear Dunlop Savi Tires proizvajamo in tržimo kakovostne pnevmatike za osebna, poltovorna in tovorna vozila, za industrijske in gradbene stroje, motopnevmatike in avtozračnice. Vsak naš izdelek pripada eni od petih blagovnih znamk: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda, Debica.

 

Blagovne znamke ...

 

 

Prodajna in servisna mreža 

 

Goodyear Dunlop Sava Tires je nosilec razvoja vulkanizerskih servisov Vulco v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, v Srbiji in v Makedoniji. Cilj prodajno-servisne mreže Vulco, v katero je vključenih že več kot 170 servisov v omenjenih petih državah, je ponuditi svojim poslovnim partnerjem ter končnim kupcem boljše, ugodnejše in bolj kakovostne izdelke ter storitve. Vulco servisi kupcem ponujajo hitro in vrhunsko opravljene storitve, široko ponudbo izdelkov, z nasveti pa je na voljo prijazno osebje. Poleg široke ponudbe pnevmatik za vse vrste vozil, platišč, amortizerjev, izpušnih sistemov, zavor in menjave motornega olja lastnikom motornih vozil nudijo še številna druga servisna dela ter strokovno svetovanje glede stanja in menjave pnevmatik.

 

Prodajna in servisna mreža VULCO ... 

DOMOV  »

kontaktKontakt

 

Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o.
 
Škofjeloška cesta 6
4000 Kranj
Slovenija

tel: 00386 (0)4 207 7000
faks: 00386 (0)4 207 7500

 

več ...

Predstavitvena brošura

 

 

 

Goodyear Dunlop Sava Tires Goodyear Dunlop Sava Tires
5506,411 kb | pdf | 06.02.2013 |

PROIZVODI IN STORITVE