Domov      Kontakt      Kako do nas      Kazalo                                                                                                                                                        Kako ćete nas naći      How to Find Us

Iskanje

 
Logo-GoodyearSavaTires
1
 

Blagovne znamke

 

Naš prodajni splet sestavljajo pnevmatike petih blagovnih znamk: Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava in Debica. Pnevmatike proizvajamo v skladu z vrhunsko tehnologijo in skrbimo za njihovo dobro ime. Široka ponudba pnevmatik vseh kakovostnih in cenovnih razredov zadovoljuje specifične potrebe ter pričakovanja slehernega kupca.

 

Goodyear Dunlop Sava Tires proizvaja in trži pnevmatike za:

  • osebna vozila (Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Debica),
  • poltovorna vozila (Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Debica),
  • tovorna vozila (Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava),
  • gradbeno in industrijsko mehanizacijo (Goodyear)
  •  ter za motocikle (Dunlop).


Inovativne pnevmatike Goodyear z odličnimi lastnostmi zadovoljujejo pričakovanja najzahtevnejših kupcev. Blagovna znamka Goodyear s 112-letno tradicijo predstavlja visoko zmogljive pnevmatike, ki spadajo v t. i. premium razred. Goodyear ponuja »varnost skozi inovacije« in je prava izbira za voznike, ki na prvo mesto postavljajo varno ter udobno vožnjo.

 

Pnevmatike Dunlop, ki so prav tako vrhunske kakovosti, so namenjene voznikom, ki uživajo v dinamični vožnji. Gre za visoko zmogljive pnevmatike, ki omogočajo, da resnično »začutite cesto«. Dunlopove obsežne izkušnje na tekmovalnem področju so privedle tudi do inovativnih tehnologij za izdelavo pnevmatik za vsakodnevno vožnjo. V nenehni želji po povečevanju užitka v vožnji Dunlop nudi vzdržljive avtoplašče, izdelane po najnovejši tehnologiji.

 

Pnevmatike Sava s svojo dolgoletno tradicijo predstavljajo zanesljivo izbiro. Sava je po vsem svetu znana po proizvodnji kakovostnih, zanesljivih in trpežnih pnevmatik. Njen širok izbor pnevmatik je odlično nadomestilo za dražje blagovne znamke. Pnevmatike Sava se ponašajo s preskušeno tehnologijo, ki zagotavlja trpežnost, ne da bi bila pri tem prizadeta zmogljivost pnevmatike. Sava nudi tisto, kar je za številne voznike idealna kombinacija: zanesljive pnevmatike za razumno ceno.

 

Pnevmatike Fulda so že od nekdaj zasnovane tako, da omogočajo varno vožnjo tudi v najtežjih voznih razmerah. Avtoplašči Fulda so tudi cenovno privlačni ter se odlikujejo po veliko prevoženih kilometrih in prihranku pri gorivu, kar sta dandanes med potrošniki precej iskani lastnosti. Blagovna znamka Debica s cenovno privlačnimi pnevmatikami zadovoljuje kupce in je namenjena vozilom nižjega ter srednjega razreda. Primerna je za vse vrste cest.

 

Blagovna znamka Kelly z odličnimi pnevmatikami zagotavlja dobro kupčijo, saj prevoznikom nudi dobre pnevmatike, ki ustrezajo njihovim potrebam in proračunu, ne da bi šlo to na račun kakovosti. Več informacij: slovenska brošura, hrvaška brošura, srbska brošura.

DOMOV  »

kontaktKontakt

 

Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o.
 
Škofjeloška cesta 6
4000 Kranj
Slovenija

tel: 00386 (0)4 207 7000
faks: 00386 (0)4 207 7500

 

več ...

Predstavitvena brošura

 

 

 

Goodyear Dunlop Sava Tires Goodyear Dunlop Sava Tires
5506,411 kb | pdf | 06.02.2013 |

PROIZVODI IN STORITVE  »  Blagovne znamke