Domov      Kontakt      Kako do nas      Kazalo                                                                                                                                                        Kako ćete nas naći      How to Find Us

Iskanje

 
Logo-GoodyearSavaTires
1
 

Prodajna in servisna mreža VULCO

Vulco je multinacionalna veriga hitrih servisov z dolgo tradicijo*. Veriga prodajno-servisnih centrov Vulco se je v Sloveniji začela razvijati leta 2002, leta 2004 se je začela širiti na Hrvaško, leta 2006 v Srbijo, leta 2010 v Makedonijo in je od leta 2016 prisotna tudi na področju Bosne in Hercegovine. Do danes se je v ta franšizni system vključilo že več kot 170 vulkanizerskih servisov na območju omenjenih petih držav.

 

Že ob ustanovitvi so bili zelo jasno in trdno postavljeni cilji prodajno-servisne mreže Vulco, in sicer ponuditi svojim poslovnim partnerjem ter končnim kupcem boljše, ugodnejše in bolj kakovostne izdelke ter storitve. Partnerjem zagotavlja vse prednosti velikih podjetij ter hkrati ohranja svobodo poslovanja, kupcem pa ponuja hitro in vrhunsko opravljene storitve, široko ponudbo izdelkov ter prijazno osebje, ki so zaščitni znak vseh Vulco centrov. Poleg široke ponudbe pnevmatik za vse vrste vozil, platišč, amortizerjev, izpušnih sistemov, zavor in menjave motornega olja, lastnikom motornih vozil nudijo še številna druga servisna dela ter strokovno svetovanje glede stanja in menjave pnevmatik.

 

Cilj družbe Goodyear Dunlop Sava Tires kot nosilke razvoja verige Vulcov Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, v Srbiji in Makedoniji je razviti mrežo servisov, ki bodo prepoznavni tako po kakovostnih storitvah kot tudi po zunanji podobi. Več o vašem najbljižjem Vulco centru ter o storitvah in proizvodih, ki jih nudijo, si lahko preberete na njihovi spletni strani.

 

* Goodyear je verigo vulkanizerskih servisov v Združenih državah Amerike razvil že pred več kot 40 leti in bil tako prvi pri uvedbi zasnove maloprodajnih verig, ki jih poznamo danes. Zaradi uspešnosti verige je bil leta 1996 Vulco ustanovljen tudi v Franciji kot dopolnilna dejavnost koncerna Goodyear oziroma podporni koncept, ki je nastal zaradi želje po širitvi ter po kakovostnem delu. Danes v Evropi deluje že preko 450 Vulco servisov. Največ prodajno-servisnih enot servisne mreže Vulco je v Franciji, kjer je Vulco doma, veriga pa je močno razširjena tudi v Španiji in Belgiji.

DOMOV  »

kontaktKontakt

 

Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o.
 
Škofjeloška cesta 6
4000 Kranj
Slovenija

tel: 00386 (0)4 207 7000
faks: 00386 (0)4 207 7500

 

več ...

Predstavitvena brošura

 

 

 

Goodyear Dunlop Sava Tires Goodyear Dunlop Sava Tires
5506,411 kb | pdf | 06.02.2013 |

PROIZVODI IN STORITVE  »  Prodajna in servisna mreža Vulco